Olej z pestek wiśni 100 ml tłoczony na zimno nieoczyszczony

Nowy

Wysyłka już od 15zł

24,00 zł

Więcej informacji

Olej ten tłoczony jest na zimno z wyselekcjonowanych pestek wiśni.

Jest 83m jadalnym o przyjemnym smaku i zapachu.

W swoim składzie zawiera wiele cennych składników jak NNKT ( kwasy jednonienasycone 44% i kwasy wielonienasycone 40%) oraz witaminy, a także flawonoidy.

Olej z pestek wiśni poprawia krążenie krwi. Efekt ten jest wykorzystywany w przemyśle kosmetycznym, a dokładnie w kosmetykach do twarzy i ciała.

Olej z pestek wiśni nadaje się do bezpośredniego stosowania na skórę, pozostawia ją nawilżoną , odżywioną i napiętą.

Dzięki zawartej w nim witaminie E zapobiegamy powstawaniu zmarszczek.

30 innych produktów w tej kategorii: